۱۰ نکته طلایی برای موفقیت در writing آیلتس

۴۰ دقیقه و ۱۰ نکته طلایی برای موفقیت در Ielts Writing Task2

مدیریت زمان در موفقیت در Writing آیلتس امری اجتناب ناپذیر است. در این مقاله شیوه مدیریت زمان و نکات طلایی دیگری برای موفقیت درIELTS Writing Task 2 مورد بررسی قرار میگیرد.

امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار گیرد.​

هومن فرشادفر-نویسنده مقاله

 

 

۱-مدیریت صحیح زمان

   برای Writing Task 1,2 در مجموع یک ساعت زمان داریم این وظیفه امتحان دهنده می باشد که با مدیریت صحیح زمان و اختصاص ۲۰ دقیقه به Task 1 و ۴۰دقیقه به Task 2  زمان را مدیریت کند.

 

   برای مدیریت زمان برای Task 2 ما زمان ۴۰ دقیقه را مدنظر قرار می دهیم و این ۴۰ دقیقه به بخش ها زیر تقسیم میشوند.

 

  • ۵ دقیقه تمرکز به موضوع  Task 2انجام Brainstorming و تهیه Plan برای تعداد پاراگراف ها
  • ۳۰ دقیقه نوشتن
  • ۵ دقیقه آخر چک کردن دوباره نوشته
 این شیوه مدیریت زمان یک متد استاندارد در writing آیلتس است.
۲-تمرکز بر روی موضوع Writing و مرحله (Problem Definition)یا حل مساله

   در این مرحله کلمات کلیدی موضوع Writing را جدا کرده و دقیقا مشخص می کنیم که موضوع Writing از چند بخش تشکیل شده است. در بسیاری از مواقع موضوع  Writingاز دو یا ۳ بخش تشکیل شده است و کاندیداها صرفا یک قسمت موضوع را پوشش می دهند و قسمت اعظم نمره این بخش را از دست می دهند .

 

۳-تهیه Plan برای پاراگراف ها

   باید دقیقه بدانیم که ما قصد داریم چند پاراگراف بنویسیم و در هر پاراگراف چه مطالبی را بگنجانیم. در طول امتحان، اطراف شما افرادم مشغول پاک کردن مطالب خود هستند و شما صدای پاک کردن آنها را میشنوید میدانید چرا؟ خوب جواب این سوال خیلی روشنهی هستند که مدا! اونها برای نوشتن خودشون هیچ برنامه ای ندارند مدام در طول نوشتن مطالب تازه ای به ذهنشان می رسد و آنها مجبورند مطالب قبلی رو پاک کنند. اما شما با اعتماد به نفس عالی این اشتباه را نخواهید کرد. شما میدانید زمان محدود است و در ۵ دقیقه اول کار تمام ایده های تان را لیست کرده اید و برای پاراگراف ها برنامه ریزی کرده اید، میدانید در پاراگراف اول کدام مطلب قرار نوشته بشه و در پاراگراف بعد کدام ایده شما در بخش Brainstorming ایده های با اولویت بیشتر خود را در ابتدای کار نوشته اید چون میدانید شما در این مرحله ۴۰ دقیقه بیشتر زمان ندارید و میدانید در این زمان محدود قرار نیست هرچه به ذهن تان می رسد را برروی کاغذ بنویسید.

دوستانی که این مطلب را مطالعه نمودند، از محصولات زیر نیز استقبال کرده اند  چگونه یک میلیارد لغت برای آیلتس حفظ کنیم؟

 

۴-استراتژی نوشتن ۵ پاراگراف

   در Writing Task 2 خوب میدانید که ما باید ۲۵۰ کلمه بنویسیم بهترین استراتژی در این ۴۰ دقیقه نوشتن ۵ پاراگراف می باشد که هر پاراگراف شامل ۵ خط می باشد اگر هر خط به طور متوسط شامل ۱۰ کلمه باشد ما به هدف ۲۵۰ کلمه میرسیم. باید توجه کرد که اگر کمتر از ۲۵۰ کلمه بنویسیم امتیاز از دست میدهیم و اگر بیشتر از ۲۵۰ کلمه بنویسیم هر یک کلمه بیشتر ما را در خطر افتادن در باتلاق اشتباهات گرامری و املایی و غیره می اندازد و این ریسک وجود دارد که تعداد اشتباهات ما بیشتر شود.

   در شیوه نگارش ۵ پاراگراف ،پاراگراف های ما باید به ترتیب زیر سازماندهی شوند.

Introduction Paragraph

Body Paragraph 1

Body Paragraph 2

Body Paragraph 3

Conclusion Paragraph

 

 

۵-پرهیز از کلی گویی

   در Writing Task 2  آیلتس  تا آنجا که شده باید از کلی گویی پرهیز کنیم و دایره تعاریف مان را تنگ تر کنیم.

مثال :

   در زبان فارسی ما از کلی گویی بسیار استفاده می کنیم .مثلا به دستمان که جدیداً باعث ناراحتی ما شده میگوییم ” من اصلا از رفتار تو خوشم نمی آید”. میدانید رفتار مجموعه ای زیاد از حرکاتی است که در مجموع شخصیت یک فرد رو تعیین میکنه .دقیقا منظور شما کدام رفتار دوستتان هست؟ می توانستید این تعریف رو محدود تر کنیم .مثلا بگویید رفتار دیشب تو سر سفره شام زمانی که قصد بلند شدن از روی صندلی را داشتی و با کشیدن پایه صندلی باعث ایجاد صدای گوش خراش شدی و این باعث آزرده خاطر شدن من شد. می بینید دوستان چقدر روشن و شفاف طرح مشکل کردم و از کلی گویی پرهیز کردیم! یا مثلا با یکی از دوستان صحبت می کردیم دوستم گفت” دولت باید از جوان ها حمایت کنه “چه بهتر بود که می گفت” دولت باید از جوان ها حمایت مالی کنه مثلا با دادن وام های کم بهره اون ها رو در راه اندازی کسب و کار حمایت مالی کنه ” پس شفاف و دقیق طرح موضوع کنید.

دوستانی که این مطلب را مطالعه نمودند، از محصولات زیر نیز استقبال کرده اند  بهترین راه تقویت لیسنینگ آیلتس با استفاده از متد Connected Speech

 

۶-شروع هر پاراگراف باید با جمله موضوع باشد یا همان Topic Sentence

   شروع هر پاراگراف باید با Topic sentence  شروع شود، جمله ای که خیلی کلی به ما می گوید که در هر پاراگراف میخواهیم راجع به چه موضوعی بحث کنیم با نگاه به این جمله می توانیم تصمیم بگیریم که به خوندن اون پاراگراف ادامه بدیم یا نه. اگر برای اینکه بفهمیم یک پاراگراف راجع به چه چیزی داره بحث میکنه مجبور شیم کل پاراگراف رو بخونیم و هنوز نفهمیدیم اون پاراگراف راجع به چه چیزی داره صحبت می کنه باید بگم که نویسنده  دانش حرفه ای نویسندگی نداره و بهش پیشنهاد بدین که دور آیلتس رو خط بکشه.

 

۷-حتما در هر پاراگراف مثال بیاورید.

   در سیستم نگارش سیستماتیک آوردن مثال برای توضیح بیشتر ایده های ما امری اجتناب ناپذیر هست. هر چقدر مثال های ما ساده تر و حقیقی تر و قابل لمس تر باشه بهتره .می تونید دقیقا از اتفاق هایی که در زندگی ما و اطرافیان ما افتاده استفاده کنید. بعضی از دوستان فکر میکنند در مثال های ما باید دقیقا آمارهای دقیق آورده بشه دوستان آزمون آیلتس تست آمار نیست، آزمون صحیح نوشتن میباشد برای ایجاد رابطه صحیح در کشورهای انگلیسی زبان.

 

۸-بحث را به نتیجه برسانید.

   فرض کنید موضوع Writing Task 2 ما این باشد که آیا باید افراد مسن بازنشسته شوند و جای خود را به جوان تر ها بدهند؟

   ما در این Writing مزایای به کارگیری مسن تر ها را بحث می کنیم و در چند پاراگراف بعد راجع به اینکه به کارگیری جوان تر ها چه مزیتی دارد و تمام!!!خوب ما بعد از نوشتن ۵ پاراگراف هنوز متوجه نشدیم که آیا باید افراد مسن بازنشسته شوند یا نه!!! پس حتما در پاراگراف  Conclusion که پاراگراف آخر هست بحث را به نتیجه برسانید.

دوستانی که این مطلب را مطالعه نمودند، از محصولات زیر نیز استقبال کرده اند  آیلتس سیستماتیک چیست؟

 

۹- از تکرار مکررات بپرهیزید !

   این قسمت شامل دو قسمت میشود .مثال همین جمله اخیر بنده بهتر نبود میگفتم این قسمت شامل دو بخش میشود. یعنی بعضی اوقات ما عادت داریم که یک کلمه را چندین بار پشت سرهم تکرار کنیم این کار حرفه ای نیست .و قسمت دوم این بخش شامل بعضی از ما میشه که فکر میکنیم کسی که خواننده ما هست یک فرد سه ساله هست و آنچنان خودمون رو تکرار می کنیم که واقعاً باعث ایجاد خستگی در خواننده میشه.

 

۱۰-خوانا بنویسیم و حتما یک فاصله بین هر کلمه بدهیم.

   دوستان اشتباه نشه بعضی از ما خوش خط نیستیم اما خوانا می نویسیم یعنی هر کلمه از کلمه دیگه تمیز داده میشه و خواننده ما کاملا هر کلمه رو تشخیص می دهد. پس تمرین کنیم و حتما یک فاصله بین دو کلمه داده بشه.

[ratings]لطفا به این مقاله امتیاز بدهید

با تشکر از شما دوستان خوبم. مقاله کامل و تخصصی تر writing Task 2

رو می توانید از سایت سرزمین دانش که آدرسش در همین مقاله موجود هست تهیه بفرمایید پیشنهاد میکنم در خبرنامه سایت سرزمین دانش عضو بشین تا بتوانیم آخرین مقالات رو در این زمینه برای شما دوستان عزیزم ارسال کنیم.

متشکرم

علیرضا فرشادفر

تابستان ۹۵

منبع:http://www.ielts.org

برای رای دادن باید عضو سایت باشید

علیرضا فرشادفر

مدیر سایت سرزمین دانش، مدرس آزمون آیلتس با بیش از 10 سال سابقه تدریس، MBA از دانشگاه منچستر، بنیانگزار آیلتس سیستماتیک در ایران

هیچ نظری وجود ندارد

× شما برای نظر دهی باید وارد شوید
    کسب نمره 7 در آزمون رایتینگ در کمترین زمان ممکن

    سه کتاب معجزه گر رایتینگ آیلتس

    در صورتیکه قصد گرفتن آیلتس 7 و بالاتر را دارید و فرصت زیادی تا آزمون شما  باقی نمانده است، قالب های آماده ای برای رایتینگ شما تهیه شده است که نمره رایتینگ شما را متحول خواهد کرد
    دریافت آموزش های رایگان  متفاوت آزمون آیلتس به همراه هدایای آموزشی باورنکردنی آزمون آیلتس
    به جمع 43500 نفره اعضا سرزمین دانش بپیوندید